De crypto-airdrop is een marketingmethode die wordt gebruikt door startups in de cryptocurrency-ruimte. Het gaat om het leveren van bitcoins of tokens aan de wallets van huidige cryptocurrency-handelaren, gratis of in ruil voor een kleine promotionele service.

 

Lucratieve Crypto Airdrops

  • Uniswap (UNI) Airdrop - In 2020 heeft Uniswap, 's werelds meest populaire gedecentraliseerde uitwisseling (DEX), zijn native asset, UNI, uitgezonden naar alle wallets die zijn platform hadden gebruikt en ten minste één transactie hadden uitgevoerd vóór 1 september 2020. Een in aanmerking komend account ontving 400 eenheden van het basisgoed. In de airdrop periode werd UNI verhandeld voor $2-$4.

  • Ontology (ONT) Airdrop - In 2018 heeft Ontology ONT, uitgezonden naar NEO-investeerders, evenals 1.000 ONT voor mensen die zich hadden aangemeld voor de nieuwsbrief. ONT werd op het moment van de airdrop verhandeld voor $4,20.

  • 1inch (1INCH) Airdrop - In december 2020 dropte de 1inch DEX 90 miljoen 1INCH tokens naar 55.000+ adressen. Om in aanmerking te komen, moest een wallet ten minste $20 hebben verhandeld of vier transacties hebben gedaan. Bij de lancering was de prijs van 1INCH ongeveer $2,7.

  • Polymath (POLY) Airdrop - In januari 2018 heeft Polygon 10 miljoen POLY als airdrop verdeeld onder de mensen die zich voor hun nieuwsbrief hadden aangemeld, iedereen kreeg 250 POLY en POLY werd tijdens de lancering verhandeld voor $0,50 – $1+.

 

Er zijn veel websites die airdrops promoten, dit zijn de 3 bekende websites waar je terecht kan voor airdrops:

 

Coinmarketcap                                                                         

 

Airdrop Alert

 

Airdrops.io

Unknown copy_edited.png
airdrops.io logo
coinmarketcap-logo-cmc.png

CRYPTO AIRDROPS

airdrops_edited.jpg