Op verschillende platforms is er de mogelijkheid om crypto te verdienen. Hieronder staan

de meest bekende crypto platforms, die deze mogelijkheid aan hun leden bieden:

  • COINBASE - Als je een Coinbase account hebt dan kan je crypto verdienen door korte video's over crypto projecten te bekijken en hierover meerkeuzevragen te beantwoorden. Dit noemen ze bij Coinbase; Learn and Earn. Bij elke vraag die goed beantwoord is krijg je extra tokens of coins direct in je wallet gestort. De vragen mag je zo vaak fout beantwoorden als nodig is totdat je de vraag goed hebt beantwoord. Regelmatig worden er nieuwe projecten op Coinbase bij Learn and Earn toegevoegd. Is van een bepaald project Learn and Earn op het moment niet meer mogelijk, dan kan je zorgen dat je op de hoogte door Coinbase word gesteld via een email, zodra het voor het desbetreffende project weer mogelijk is. KLIK HIER - om een account aan te maken.

  • COINMARKETCAP - Als je een Coinmarketcap en een Binance account hebt dan kan je crypto verdienen door korte video's over crypto projecten te bekijken en hierover meerkeuzevragen te beantwoorden. Dit noemen ze bij CMC; Learn Crypto, Earn Crypto. Bij elke vraag die goed beantwoord is krijg je extra tokens of coins in je Binance wallet gestort, dit duurt vaak wel enkele weken. Regelmatig worden er nieuwe projecten op CMC bij Learn Crypto, Earn Crypto toegevoegd. Je kan je email ook registreren, zodat je bij elk nieuw project via de mail op de hoogte word gesteld. KLIK HIER - om een Coinmarketcap account aan te maken en KLIK HIER om een Binance account aan te maken.

  • AFFILIATE - Bij bijna alle crypto platformen is het ook mogelijk om een affiliate te worden, vaak krijg je bij het aanmaken van een account automatisch een referral link, deze link kan je delen met vrienden, familie, kennissen of vreemden en bij elke referral die zich aanmeld via jouw unieke link krijg je een x bedrag in crypto in je account of in je wallet. In sommige gevallen zal een referral eerst een storting moeten doen van een bepaald bedrag. Je kunt je referral link zoveel als jij wilt en op verschillende plekken delen.

  • AIRDROPS - De crypto-airdrop is een marketingmethode die wordt gebruikt door startups in de cryptocurrency-ruimte. Het gaat om het leveren van bitcoins of tokens aan de wallets van huidige cryptocurrency-handelaren, gratis of in ruil voor een kleine promotionele service. Voor meer informatie - KLIK HIER.

CRYPTO VERDIENEN

coinbase-logo_edited.png
coin-market-capitalizations-coinmarketca
airdrops.jpg
862053-200 copy_edited.jpg
631c823b-886e-4e46-b12f-29e5fdc0882e_edi