Gericht op het overbruggen van de kloof tussen blockchain-technologie en de wereld van traditionele financiën, biedt CRYPTO.COM een ​​oplossing voor gebruikers om hun cryptocurrencies te gebruiken voor dagelijkse transacties.

 

De belangrijkste voordelen van Crypto.com zijn de zeer gewilde MCO Visa Cards en Crypto "Earn" -renterekeningen.

Als je de kaart voor dagelijkse aankopen gebruikt, wordt 1-8% van het totale bedrag aan MCO-tokens terugbetaald. En voor degenen die het kunnen betalen: 500 MCO staken voor minimaal zes maanden geeft je gratis toegang tot luchthavenlounges over de hele wereld, evenals 100% vergoeding voor uw Spotify- en Netflix-abonnementen.

Het primaire doel van de MCO Visa Card is om de toegankelijkheid van cryptocurrency-accounts te vergroten, zodat gebruikers ze kunnen besteden aan dagelijkse aankopen. Er bestaan verschillende soort MCO Visa Cards en elke kaart is verpakt in levels, waarbij elk level een groeiend aantal voordelen biedt. Dit zijn de algemene voordelen die voor alle kaartlagen worden gedeeld: ​

  • Geen jaarlijkse kosten Buitenlandse uitgaven in vreemde valuta.

  • Perfecte interbancaire wisselkoersen.

  • De laagste kaartlaag is gratis te verkrijgen.

  • Tot 8% cashback op aankopen.

  • Geen verzendkosten.

CRYPTO.COM

mco_visa_cards banner.jpg
Pay-Gift-Card_lowRes_v3.gif

De verschillende MCO Visa Cards:

  • Midnight Blue MCO Visa Card (gratis) - De Midnight Blue Visa Visa-kaart is meteen beschikbaar zonder dat er een MCO-inzet vereist is, waardoor u kunt genieten van 1% MCO-beloningen op alle kaartuitgaven. U heeft een geldopnamelimiet van $200 USD en een perfecte interbancaire wisselkoerslimiet van $2.000.

  • Ruby Steel MCO Visa Card (inzet van 50 MCO) - De Ruby Steel-kaart een verfijnde roodachtige tint. Je hebt een inzet van 50 MCO nodig om deze kaart aan te vragen. Voordelen zijn onder meer 2% MCO-beloningen voor alle kaartuitgaven, een maandelijkse opnamelimiet van $ 400 USD, interbancaire wisselkoerslimieten van $4.000 USD, en als klap op de vuurpijl is de kaart gemaakt van composiet metaal.

  • Jade Green of Royal Indigo MCO Visa Card (inzet van 500 MCO) - Deze laag biedt 3% MCO-beloningen voor alle kaartuitgaven en vereist een inzet van 500 MCO. Deze twee heerlijk levendige kaarten hebben dezelfde voordelen en limieten. Ze worden gewoon aangeboden in verschillende tinten om diegenen te behagen die op zoek zijn naar een unieke esthetiek. Voordelen zijn onder meer LoungeKey ™ Airport Lounge-toegang voor de kaarthouder, een maandelijkse geldopnamelimiet van $800 zonder kosten, een interbancaire maandelijkse wisselkoers van $10.000 USD en een kaart van composiet metaal.

  • Icy White of Rose Gold MCO Visa Card (5.000 MCO-inzet) - De verhoogde voordelen van de Icy White en Rose Gold Visa-betaalpassen hebben letterlijk een prijs. Je hebt een inzet van 5.000 MCO nodig om deze kaart aan te vragen. Voordelen zijn onder meer 4% op MCO-beloningen op alle kaartuitgaven, LoungeKey ™ Airport Lounge-toegang inclusief één gast, een maandelijkse geldopnamelimiet van $1.000 USD zonder kosten, een maandelijkse interbancaire wisselkoers van $20.000 USD en een kaart die is samengesteld uit composiet metaal.

  • Obsidian Black MCO Visa Card (inzet van 50.000 MCO) - Voor de echte high rollers is er de Obsidian Black Visa Card. Je hebt maar liefst 50.000 MCO-inzet nodig om de kaart aan te vragen. Het biedt 5% korting op MCO-beloningen op alle kaartuitgaven, LoungeKey ™ Airport Lounge Access plus één gast, een gratis geldopnamelimiet van $1.000 USD en een onbeperkt maandelijks interbancair wisselkoerstarief en een kaart van metaalcomposiet.

Crypto.com-MCO-Visa-Kaart AANVRAGEN.png
Crypto.com-MCO-logo REFERRAL BANNER copy
crypto.com mco_staking_benefits.png