Er zijn verschillende crypto visa kaarten of crypto debit kaarten verkrijgbaar. Met deze kaarten kan je betalingen met crypto doen en ze hebben meestal een cashback fuctie. Waardoor je bij elke uitgave die je doet met de debit kaart geld in je wallet terug krijgt. Hieronder staan de bekendste, meest gebruikte en voordeligste crypto debet kaarten.

CRYPTO VISA KAART

Met de BINANCE VISA CARD kun je jouw favoriete cryptovaluta omzetten en uitgeven bij meer dan 60 miljoen verkopers wereldwijd. Maak simpelweg crypto van je spotwallet over naar je kaartwallet, en je kunt meteen beginnen. Betaal overal gemakkelijk met je cryptovaluta.

  • Je Binance Visa Card is helemaal gratis! Binance brengt geen administratieve of verwerkingskosten in rekening.

  • Ontvang tot 8% cashback op alle in aanmerking komende aankopen met je Binance Visa Card.

  • Alle activa op je Binance Card zijn beschermd door de hoogste beveiligingsstandaarden van Binance. Ga zorgeloos aan de slag met de Binance Card.

Binance-card-678x381 copy_edited_edited.

Als je de MCO Visa kaart voor dagelijkse aankopen gebruikt, wordt 1-8% van het totale bedrag aan MCO-tokens terugbetaald. En voor degenen die het kunnen missen: 500 MCO staken voor minimaal zes maanden geeft je gratis toegang tot luchthavenlounges over de hele wereld, evenals 100% vergoeding voor uw Spotify- en Netflix-abonnementen.

Het primaire doel van de MCO Visa Card is om de toegankelijkheid van cryptocurrency-accounts te vergroten, zodat gebruikers ze kunnen besteden aan dagelijkse aankopen. Er bestaan verschillende soort MCO Visa Cards en elke kaart is verpakt in levels, waarbij elk level een groeiend aantal voordelen biedt. Dit zijn de algemene voordelen die voor alle kaartlagen worden gedeeld: ​

  • Geen jaarlijkse kosten Buitenlandse uitgaven in vreemde valuta.

  • Perfecte interbancaire wisselkoersen.

  • De laagste kaartlaag is gratis te verkrijgen.

  • Tot 8% cashback op aankopen.

  • Geen verzendkosten.

Visa-and-Cryptocurrency_edited.jpg