Er zijn verschillende manieren om gratis crypto te krijgen, de makkelijkste is aanmelden bij

crypto platformen aanmelden waar je een aanmeldbonus, welkomstbonus of stortingsbonus krijgt. 

 

Hieronder staan de bekendste crypto platformen die mede hierom bekend staan:

 

  • COINBASE Maak een account aan en dan kan je meer dan $47 dollar in crypto verdienen door o.a. filmpjes te bekijken en daarna simpele vragen te beantwoorden. Deze meerkeuze vragen mag je zo vaak fout beantwoorden totdat je het antwoord goed hebt. Als je voor minimaal 92 euro aan bitcoin of andere crypto koopt of verkoopt, ontvangt je voor $10 dollar aan gratis bitcoins. KLIK HIER om een account aan te maken.

  • CRYPTO.COM - Als je de Crypto.com applicatie download en een account aanmaakt ontvang je MCO tokens ter waarde van $50 dollar in je wallet. Verder kan je de laagste kaartlaag van de MCO Visa Cards geheel gratis aanvragen. Verder hebben ze bij Crypto.com regelmatig acties dat je Bitcoin of een andere token voor 50% korting kan kopen. En je kan op dit platform ook veel verschillende crypto staken. KLIK HIER om de applicatie te downloaden en een account aan te maken.

  • ETORO - Als je bij eToro een account aanmaakt en voor $50 dollar of meer aan aandelen, crypto of een ander product besteed of verhandeld krijg je gratis $50 dollar in je account. KLIK HIER om een account aan te maken.

  • BYBIT - Als je bij ByBit een account aanmaakt krijg je tot $600 dollar in bonussen. ByBit is een derivatenhandelsplatform voor cryptocurrency met de nadruk op hefboomhandel met tot 100x hefboomwerking op BTC/USD- en ETH/USD-handelsparen. De derivatenbeurs biedt eeuwigdurende contracten die de spotprijs van cryptocurrency volgen, niet de daadwerkelijke cryptocurrency-activa. KLIK HIER om een account aan te maken.

 

 

AFFILIATE

Bij bijna alle crypto platformen is het ook mogelijk om een affiliate te worden, vaak krijg je bij het aanmaken van een account automatisch een referral link, deze link kan je delen met vrienden, familie, kennissen of vreemden en bij elke referral die zich aanmeld via jouw unieke link krijg je een x bedrag in crypto in je account of in je wallet. In sommige gevallen zal een referral eerst een storting moeten doen van een bepaald bedrag.

AIRDROPS

De crypto-airdrop is een marketingmethode die wordt gebruikt door startups in de cryptocurrency-ruimte. Het gaat om het leveren van bitcoins of tokens aan de wallets van huidige cryptocurrency-handelaren, gratis of in ruil voor een kleine promotionele service.

Voor meer informatie - KLIK HIER.

GRATIS CRYPTO

COINBASE-LOGO_edited.png
CRYPTO_edited.png
ETORO-LOGO_edited.png
bybit-review_edited.png