Er bestaan extreem veel verschillende altcoins, de altcoins met hoge market caps zijn veelal bekend onder de community en over deze altcoins wordt veel gepubliceerd en daarover is dus makkelijk en veel informatie te vinden over deze altcoins. Op deze pagina bespraken we enkele low cap altcoins waarvan wij denken dat deze nog ondergewaardeerd zijn en/of dat er op korte termijn veel groei in het project gaat zitten. Groei van een project en hun product(en) gaat vaak gepaard met groei van de prijs van de token/coin.

TOP LOW CAP ALTS

Er bestaan extreem veel verschillende altcoins, de altcoins met hoge market caps zijn veelal bekend onder de community en over deze altcoins wordt veel gepubliceerd en daarover is dus makkelijk en veel informatie te vinden over deze altcoins. Op deze pagina bespraken we enkele low cap altcoins waarvan wij denken dat deze nog ondergewaardeerd zijn en/of dat er op korte termijn veel groei in het project gaat zitten. Groei van een project en hun product(en) gaat vaak gepaard met groei in de prijs van de token/coin.

Energy Web Token $EWT

De Energy Web Token is de native cryptocurrency van de Energy Web Chain, een open-sourceplatform dat is ontworpen om de ontwikkeling van toepassingen in de energiesector te ondersteunen door een meer traceerbaar, gedemocratiseerd en koolstofarm energiesysteem te bouwen. 

De Energy Web Chain is een van de weinige openbare blockchains in elke branche wereldwijd waarvan de validatorknooppunten worden beheerd door bekende bedrijven, waarvan velen enkele van de grootste en meest gerespecteerde energiebedrijven wereldwijd zijn. De Energy Web Chain is niet zomaar een handelsplatform. Het wordt beschreven als een fundamentele blockchain die specifiek is voor de energiesector waarop een onbeperkt aantal toepassingen kan worden uitgevoerd voor verschillende gebruikssituaties, bijv. energie, handel, certificaten voor hernieuwbare energie, opladen van elektrische voertuigen, verrekening voor netwerkflexibiliteitsdiensten en transactieve peer-to-peer-uitwisselingen met gedistribueerde energiebronnen en meer.

Wil jij in Energy Web Token investeren en $EWT kopen - KLIK HIER.

Alchemist $MIST

Alchemist is een interessant project die o.a. het probleem van MEV (Miner Extractable Value) op lost, dit is de waarde die miners ontvangen terwijl ze transacties in het blok doen, wat momenteel onredelijke gasfees op het Ethereum netwerk veroorzaakt.

 

Alchemist Coin maakt ook de next generation stakingscontracten met NFT's. In plaats van uit te zetten met smart contracts, zet u in met een NFT. Het nieuwe project gebruikt NFT's om de rechten op een ingelegd fonds en de opbrengsten die het genereert weer te geven.

Producten van Alchemist:

  • Alude Reward - Dit is een Liquidity mining-programma is voor gebruikers van Stake LP-tokenpaar MIST/ETH op Uniswap. Na Stake LP-tokens ontvangen gebruikers Crucible NFT-tokens. Van daaruit zal worden ingewisseld voor de beloning van MIST van inflatie (50% van de inflatie) en ETH van de verkoop van de MIST van het project op LBP.

  • mistX - is een DEX gemaakt door Alchemist met de steun van Flashbots. Met mistX kunnen eindgebruikers transacties verzenden via Flashbots-bundel. Liquiditeit zal komen van Uniswap en Sushiswap. Het interessante van mistX is dat gebruikers geen gaskosten hoeven te betalen voor transacties, transacties die mislukken, en bestellingen on-chain annuleren. Dit betekent niet dat gebruikers geen transactiekosten hoeven te betalen (transactiekosten zijn anders dan gaskosten). Een deel van de tips voor miners wordt in mistX bewaard als beloning voor Alude.

  • Copper - is een platform voor projecten die Fair Launch Auction willen houden om tokens te distribueren, ontwikkeld op basis van Balancers' LBP. Ten eerste zal het project dat kapitaal wil aantrekken een hoeveelheid tokens naar Copper sturen, samen met een verpanding op een hoeveelheid activa om waarde te creëren voor de bovenstaande tokens. Wanneer de veiling begint, begint de symbolische prijs van het project hoog (evenredig met de snelheid waarmee het project beslist over hun onderpand) en daalt vervolgens in sommige gevallen in de loop van de veiling. gevallen, zelfs onder de waarde van het oorspronkelijke onderpand.

 

  • Sandwiched - is een hulpmiddel om te controleren of jouw wallet ooit is geraakt door een "Sandwiched" -aanval. Een sandwiched aanval is een aanval waarbij jou transactie zich in de Mempool bevindt en wordt gezien door de bot, en vervolgens een transactie uitvoert vóór uw transactie om de prijs omhoog te duwen, waardoor jij een behoorlijk aantal tokens verliest, priceslippage. De bot voert vervolgens nog een tegenverkoop uit om winst te genereren.

Unibright $UBT

Unibright is een team van blockchain-specialisten, architecten, ontwikkelaars en consultants met meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfsprocessen en integratie. In wezen wordt Unibright gecreëerd om bedrijven en andere organisaties de mogelijkheid te geven om blockchain-technologie te gebruiken zonder de hoge kosten, enorme rompslomp en de noodzaak van een groot korps van ontwikkelaars.

In plaats daarvan kunnen bedrijven de visuele workflow gebruiken die door Unibright is gemaakt om smart contracts op een geschikte blockchain te maken en te lanceren. En het kan allemaal worden gedaan zonder enige codeervaardigheid. Er zijn geen blockchain-vaardigheden vereist, geen kennis van slimme contractontwikkeling, zelfs geen traditionele kennis van softwareontwikkeling. Unibright heeft zelfs de moeite genomen om een ​​aantal business use cases direct in het systeem op te nemen. Deze omvatten zaken zoals facturering, monitoring van het verzendproces, levenscycli van activa, goedkeuringen door meerdere partijen en vele andere. Gebruikers kunnen eenvoudig hun use case selecteren en vervolgens een aangepaste workflow maken. Dit kan vervolgens worden ingezet op een manier om de informatie tussen de nieuwe blockchain en bestaande systemen, zoals ERP, te overbruggen.

 

Wil jij in Unibright investeren en $UBT kopen - KLIK HIER.

Gitcoin $GTC

Gitcoin is een Ethereum-token dat communitybeheer van het Gitcoin-platform mogelijk maakt. Het platform is ontworpen om open source-ontwikkeling te financieren en te coördineren met nieuwe middelen, zoals kwadratische financiering. Vanaf juni 2021 heeft Gitcoin meer dan $ 21 miljoen aan subsidies en premies voor open source-ontwikkelaars gefaciliteerd.

Op het Gitcoin platform krijg je betaald wordt om te werken aan open source software in Python, Rust, Ruby, JavaScript, Solidity, HTML, CSS, Design en meer. Gitcoin is op een missie om een ​​internet te bouwen dat open source is, samenwerkt en economisch krachtiger is. Zij creëren een community en infrastructuur voor Web 3 - een breed scala aan tools, technologieën en netwerken waarmee mensen kunnen werken voor het open internet. Door projecten te financieren, een gemeenschap op te bouwen en leermiddelen toegankelijk te maken, werken we samen om de digitale openbare infrastructuur van morgen te creëren.

Wil jij in Gitcoin investeren en $GTC kopen - KLIK HIER.

EWF_SocialMedia_Designs_2048x1024_DoubleHelix_Text_2_V01.png
1_N8APKo5CO8Z0y6XTB2UbbQ.jpeg
E6Vf1BCVEAoH69x.jpg
1_mz0jW99NRsraF9PQBhF9yQ.png
3345SDVIm0JApM-j5v1low4tH5Apdo7JvJ4admSHFEU.webp
gitcoin.jpg